Tilaisuudet

Ravintola Farossa voit järjestää monipuolisesti tilaisuuksia aina 20 henkilöstä yli 100 henkilölle. Sisätiloihimme mahtuu noin 100 henkilöä, ja terassillamme on tilaa 50 henkilölle. Tarjoilemme tilaisuutesi ruokailun pöytiin, varmistaen mukavan ja sujuvan ruokailukokemuksen seurueellesi.

Suunnittelemme mielellämme yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan tila- ja tarjoilukokonaisuuden, jotta tilaisuutesi olisi ikimuistoinen.

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta tapahtumasta Ravintola Faroon!

Ota yhteyttä,
kerromme mielellämme lisää

myynti(at)faroravintola.fi
010 424 9830

Pyydä tarjous
tilaisuuttasi varten

Meillä järjestät monipuolisesti tilaisuuksia pienistä suuriin.

Aamiaistilaisuudet ovat täydellinen tapa aloittaa päivä, kun taas afterwork-tilaisuuksissa voi rentoutua työpäivän jälkeen. Syntymäpäiväjuhlat, polttarit ja pikkujoulut sujuvat meillä rennosti iloisessa ilmapiirissä.

Häät järjestät tyylikkäästi ja romanttisesti, luoden ikimuistoisen päivän hääparille ja heidän läheisilleen.

Äitien- ja isänpäivänä ruokailet ja juhlistat perheen tärkeitä henkilöitä erityisellä tavalla. Valmistujaisjuhlat ja karonkat tarjoavat arvokkaan ja juhlavan päätöksen opintielle. Terassillamme järjestät kesäjuhlia seurueellesi, nauttien auringosta ja meren läheisyydestä. Loppukesän rapujuhlat ovat tunnelmallisia illanviettoja perinteisillä mauilla ja hyvässä seurassa.

Ravintolassamme toteutat myös yritys- ja asiakastilaisuuksia, aina kokouksista seminaareihin, sujuvasti ja tyylikkäästi.

Meillä järjestät monipuolisesti juhlat, tilaisuudet ja kokoukset

Syntymäpäivät
Häät
Valmistujaiset
Pikkujoulut
Äitien- ja isänpäivät
Rapujuhlat
Afterwork
Yritystilaisuudet

Ruokailu

Ravintolamme tarjoaa seurueellesi pöytiin tarjoillun alku-, pää- ja jälkiruokakokonaisuuden. Kokonaisuutta ja sen sisältöjä voidaan muokata ja autamme suunnittelemaan tarjoilun joustavasti tarpeidesi mukaan. Kesäisin tarjoamme herkullisen grillimenun, joka on täydellinen ulkotilaisuuksiin. Tilamme tarjoaa myös erinomaisen äänentoiston, ja party boxillamme voit soittaa omaa musiikkia, luoden juuri oikean tunnelman.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yksityiskohdat yhdessä keittiömestarin kanssa. Tervetuloa myös tutustumaan tiloihimme paikan päällä – esittelemme tilat ja käymme läpi, miten voimme parhaiten toteuttaa toiveesi.

Veneellä Ravintolaan Helsingissä

Saapuminen Faroon

Ravintola Faroon on hyvät kulkuyhteydet. Meille saavut helposti julkisilla: bussi-, metro- ja ratikkapysäkit löydät muutaman sadan metrin päästä Itämerenkadulta.

Näiden lisäksi meille ja sisarravintolaamme Blue Peteriin voit saapua veneellä. Ravintola Faron vieressä sijaitsevasta Kellosaaren rantapuiston laiturista löydät kuusi venepaikkaa ja tästä sinulla on enää muutama askel ravintolamme terassille nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta.

Pyydä tarjous tilaisuuttasi varten

Faro toteuttaa tilaisuudet pienemmistä kokouksista aina isompiin perhejuhliin asti.
Voit jättää toiveesi tapahtumasta oheisella lomakkeella. Olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Täytä alla oleva lomake ja anna meidän huolehtia lopusta.

myynti(at)faroravintola.fi / 010 424 9830