Faron brunssi

Alku- ja jälkiruokabuffet sekä pääruoka pöytiin tarjoiltuna

lauantaina 20.11. klo 11-15 TERVETULOA!

Huomioithan pöytävarausta tehdessäsi kattausajat:
11:00 ja 11:15 sekä 13:00 ja 13:15.

Pöytävarauksen kesto on 1,5h.

BUFFETMENU

Provencelaiset tuoreet sinisimpukat M,G

Katkarapu-skagenröra M ja saaristolaisleipää

Sinappisilliä ja tilli-voiperunaa L,G

Paahdettua munakoisoa ja tahinikastiketta V

Mozzarellaa, artisokkaa ja aurinkokuivattua tomaattia G

Caesarsalaattia grillatulla kananfileellä L

Goudajuustoa, italialaista salamia ja kinkkuleikettä L,G

Värikäs vihersalaatti VE,G

Talon leipää ja croissantteja

★★★

Lihaleipä härän entrecôtella, chimichurria, aiolia ja ranskalaiset L

Tai

Eggs Benedict ja kylmäsavulohta L

Tai

Eggs Benedict ja pinaattia L

★★★

Vohveleita, vaniljajäätelöä ja mansikkahilloa L

Päivän kakkua L

Brie- ja Gorgonzola-juustoa sekä appelsiinimarmeladia L,G

Hedelmiä ja pähkinöitä VE,G

Jogurttia ja granolaa

kahvi / tee

omenamehu, appelsiinimehu

Alkuruoka- ja jälkiruokabuffet 24€ / hlö

Alkuruoka- ja jälkiruokabuffet sekä valinnainen pääruoka 32€ / hlö

Lapset 12 vuoteen asti puoleen hintaan.