Faron brunssi
Alku- ja jälkiruokabuffet sekä pääruoka pöytiin tarjoiltuna
lauantaina 20.11. klo 11-15 TERVETULOA!
Huomioithan pöytävarausta tehdessäsi kattausajat:
11:00 ja 11:15 sekä 13:00 ja 13:15.
Pöytävarauksen kesto on 1,5h.
G = Gluteeniton
L = Laktoositon
M = Maidoton
VL = Vähälaktoosinen
V = Vegaaninen
BUFFETMENU
Provencelaiset tuoreet sinisimpukat M,G
Katkarapu-skagenröra M ja saaristolaisleipää
Sinappisilliä ja tilli-voiperunaa L,G
Paahdettua munakoisoa ja tahinikastiketta V
Mozzarellaa, artisokkaa ja aurinkokuivattua tomaattia G
Caesarsalaattia grillatulla kananfileellä L
Goudajuustoa, italialaista salamia ja kinkkuleikettä L,G
Värikäs vihersalaatti VE,G
Talon leipää ja croissantteja
★★★
Lihaleipä härän entrecôtella, chimichurria, aiolia ja ranskalaiset L
Tai
Eggs Benedict ja kylmäsavulohta L
Tai
Eggs Benedict ja pinaattia L
★★★
Vohveleita, vaniljajäätelöä ja mansikkahilloa L
Päivän kakkua L
Brie- ja Gorgonzola-juustoa sekä appelsiinimarmeladia L,G
Hedelmiä ja pähkinöitä VE,G
Jogurttia ja granolaa
kahvi / tee
omenamehu, appelsiinimehu
Alkuruoka- ja jälkiruokabuffet 24€ / hlö
Alkuruoka- ja jälkiruokabuffet sekä valinnainen pääruoka 32€ / hlö
Lapset 12 vuoteen asti puoleen hintaan.