Menun annokset on tehty tuoreista, kauden parhaista raaka-aineista ja houkuttelevat raikkailla, mutta vahvoilla mauillaan nauttimaan ainutlaatuisesta kanavatunnelmasta. Bistromenun rinnalle suosittelemme hyvää seuraa ja loisteliaita viinejä.

ALKUUN

Raikas vihersalaatti 7,5
Salaattia, kirsikkatomaattia, melonia, fenkolia ja retiisiä V

Punajuurta 11
Punajuurta confit, vuohenjuustoa, paahdettua saksanpähkinää, verigreippiä ja rosmariinihunajaa G

Simpukat 12 / 23
Valkoviinissä haudutettuja tuoreita sinisimpukoita, fenkolia, tomaattia, persiljaa ja rapeita kapriksia M,G

 

PÄÄRUOAT

Kuhaa Faron tapaan 28
Paistettua kuhaa, salviamarinoituja herkkusieniä, beurre blanc, punajuurta, paahdettua perunaa ja piparjuurivoita L (pyydettäessä gluteeniton)

Simpukkapasta 23,5
Grillattua kanan sisäfileetä paahdetulla maalaisleivällä, Nduja-salamilevitettä, salsa verde, bataattiranskalaiset ja aiolia M

Petite Tender 35
Laavakivigrillissä paistettu härän Petite tender, punaviinikastiketta, yrttipaahdettua perunaa ja glaseerattua porkkanaa L,G          
Lihan alkuperämaa: Suomi

Sahramirisotto 24
Västerbotten-juustolla gratinoitua Portobelloa, sahramirisottoa ja pistou G
(pyydettäessä vegaaninen)

Beef burger 19,5
Kuohkea sämpylä, naudanlihapihvi, cheddaria, marinoitua punasipulia, aiolia, pihvitomaattia, suolakurkkua, maalaisranskalaisia ja pekoni-chipotledippiä
Lisäpihvi 4 Lihan alkuperämaa: Suomi

Vuohenjuustosalaatti 19,5
Vuohenjuustoa, punajuurta confit, raikasta salaattia, kirsikkatomaattia, paahdettua saksanpähkinää ja mustaherukkavinaigrette G

 

JÄLKIRUOAT

Päivän kakku 8

Köyhät ritarit 9
Vuohenjuustoa, punajuurta confit, raikasta salaattia, kirsikkatomaattia, paahdettua saksanpähkinää ja mustaherukkavinaigrette L

Jäätelöpallo 6